Gjestebok

Her kan du legge inn ris og ros! Skriv en hilsen ved å klikke på det røde feltet over denne teksten. Du kan også sette inn et bilde.

Nettside 1. des, 2018

Sherri

Kunnskap er makt. Informasjon er frigjørende. Utdanning er premiss for fremgang, i alle samfunn, i hver familie.

Nettside 26. okt, 2018

Gwendolyn

Kjempe flott hjemmeside. :-) masse flotte bilder :-)

21. jul, 2015

Oddbjørn Pedersen

På vegne av beboerne i Oksviken retter vi e stor takk til Tor Atle for en fantastisk flott jobb han gjort for trivselen her i feltet. Et godt eksempel er kantklipping av langs Krydderveien. kjempbra.

Nettside 7. okt, 2013

Pål Christian Dahlby

Hei! Hver fredag kl 17.30 arrangeres "Oksviken Tacoløp". Løypa er ca 6 km med start og mål på parkeringsplassen ved Oksviken barnehage. Vi har blitt en fin gjeng som har gjort dette til en tradisjon gjennom våren og sommeren. Nå håper vi at flere vil være
med på en hyggelig joggetur før man tar helg med god samvittighet. Alle er hjertelig velkommen. Aldri en fredag uten "Oksviken Tacoløp". Følg oss på Facebook, Twitter og Instagram. @OksvikenTacoløp.

17. apr, 2012

Oddbjør Pedersen

Årsmøtet for 2012 ble avholdt med 9 medlemmmer tilstede. Det er 250 betalende husstander i feltet. Feltet trenger kontinuerlig oppgradering og forskjønning,Her gjør styret i velforeningen en kjempe fin jobb. Det er viktig å ha et talsrør fra feltet ut til offentlige myndigheter. Oksviken burde ha et treffpunkt eller samlingssted hvor innbyggerne kan treffes for å slå av en prat . Jeg tror et slikt treffpunkt vil vært positivt for miljøet . Jeg tror også at et slikt punkt vil føre til økt trivsel og trygghet barn og ungdom. På Karlshus i Råde har de etablert en leke og trivsels park .En lignende modell her i området bør diskuteres. Det er i Oksviken vi trives, det er her vi føler hos hjemme.
Er Velforeningen være interessert i å se nærmere på dette?

13. feb, 2011

Fredrik Clausen

Hei,
flott hjemmeside om velforeningen på feltet.
Jeg går ofte tur med min hund rundt på Oksviken - feltet og har lagt merke til at det er en del lekeplasser som kunne trenge en oppusing eller evt. nedleggelse, siden det på enkelte plasser pr. i dag bare befinner seg ett lekeapparat på enkelte lekeplasser (og noen som begynner å ruste og ikke vedlikeholdes).
Eks.vis. kan det nevnes "dumpa" i Safranstien og dette lekeapparatet (se bildet) i Anisveien.
Kanskje dette kan ordnes i form av dugnad ved den enkelte gate det gjelder ? Eller om hele lekeapparatene fjernes og man satser på færre og bedre lekeplasser som vedlikeholdes bedre ?

Med Vennlig hilsen
Fredrik =)

10. okt, 2010

Oddbjørn Pedersen

flott hjemmmeside,gratuler.Oksviken er fint sted både for unge å gamle. Feltet mangler imidlertid et treff sted slik at folk kan bli litt bedre kjent med hverandre. Tilbudet for ungdom er begrenset. her kan kanskje velforenigen gjøre noe? LYkke til med det videre arbeidet.

31. aug, 2010

Urteveien 7

Nå har vi også oppdaget hjemmesidene våre. Veldig bra jobbet av de som har ordnet dette! Har nevnt for Eide en mulig forbedring på sidene for felles innkjøpte eiendeler i Oksviken II. Kantklipperen var for mange her i Urteveien en ukjent investering og ressurs. Finnes det evt. flere slike så kan vi ha det her på hjemmesidene! Stå på videre!

Nettside 21. jun, 2010

Kirsten og Ragnar

En stoooor takk til "Kantklipperen" for enormt stor innsats. Det ble flott.

26. apr, 2010

Ivar Otto Voll

Hei Dag!
Helt enig med Dagfinn når det gjelder velforeningens hjemmeside. Her har du gjort en drabelig jobb, Dag! Det var jo jeg som begynte med denne hjemmesiden, men nå er den virkelig blitt god og oversiktlig. Håper det blir mange som går inn for å holde seg orientert om hva som styret arbeider med som hele feltet har stor nytte av. Gratulerer og stå på videre.

11. feb, 2010

Dag Eidet

Takker for hyggelige ord! Og da må jeg jo også prøve å leve opp til dine forventninger. Forvent ikke at det skjer nye ting daglig her! Men prøver jo innimellom å putte inn nye "spennende" ting. :)

10. feb, 2010

Dagfinn Hegge

Ja nå ble jeg possitivt overasket så fin hjemmesiden har blitt. Her har du gjort en utrolig jobb Dag.En liten fortelling følger: Satt tilfeldig å trykket på min data og gikk inn på den kjedelige hjemmesiden til Oksviken.Trodde jeg, men etter dette må jeg nok heise opp haka for å få den på plass igjen for makan til overraskelse skal man lete lenge etter. Kontakt alle medlemene og få de til å besøke denne siden...TOPPEN Dag GODT JOBBET....Heretter kommer nok jeg til å sjekke denne siden ofte

21. des, 2008

Webmaster

Ja-a! :) Da var det min datter som fikk æren av å være førstemann i gjesteboka! Hyggelig det! Jeg vil sette pris på om dere i tillegg til navn også oppgir Adresse. Da blir det lettere for oss å "plassere" dere i hukommelsen! På forhånd takk!

Dag Eidet, Laurbæråsen 14 (Leder/Webmaster)

18. des, 2008

Lise Mette

Så søt side. Fine snøfnugg og greier. høhø. Flinkis